Sivut

lauantai 11. elokuuta 2012

Ensimmäinen tutustuminen Silhouette Cameoon

Valmistutaislahjaksi ostamani/saamani hankinta on odotellut käyttämättömänä koko kesän. Tilasin koneen Amaliasta. Käyttöönotto oli tosi helppoa - parit teipit ja tuppelot pois sekä johdot kiinni - levy koneeseen ja asennuksen jälkeen virta leikkuriin.

Ensimmäiseksi kokeiluksi kuvassa näkyvät rinkulat olivat passelit. Pääsin kokeilemaan kuvioiden tekemistä (sydän, tähti ja kukka) ohjelmalla ja asettelua (isompi ympyrä piti olla tietyn kokoinen ja pienempi kuvio isomman ympyrän keskellä). Ja ainakin näiden yksinkertaisten muotojen tekeminen onnistuu todella helposti.  Näiden kokoahan voi sitten muuttaa, joten ei tarvitse tehdä kuin yksi kuvio. Ympyrähän on ohjelmassa valmiina.





Ja on näille rinkuloille tarkoituskin. Ystäväni tytär ottaa huiman hienoja valokuvia ja hänelle nämä ovat menossa taidekuvausta varten. Tai siis nämä ovat vasta mallit ja lopulliset teen mustasta paperista/pahvista, kunhan mitat on tarkastettu. Ja ohjelmallahan näitä on helppo sitten isontaa tai pienentää milli kerrallaan.

Todella tyytyväinen ensimmäiseen testiin.



Ei kommentteja: